top of page

Är Hypnos läskigt?

Är det läskigt att sova? Är det läskigt att vakna? El vara avslappnad som efter tittat på film eller läst en bok? Eller efter ett träningspass?


Ja det är just så det är när jag utför denna behandling. Det är som att vara vaken bli avslappnad du minns allt. Du är helt medveten om allt. Jag leder dej in i avslappning så att du kan nå ditt eget undermedvetna. Alla dina minnen som ligger dolda. Som påverkar ditt liv som en osynlig broms, som ett hinder . Som en blockering i din fysiska kropp som då kan skapa oreda.


Det finns olika nivåer och vi går inte djupt. Den utbildningen jag har är ett fint verktyg att titta på orsakerna som blockerar i ditt liv. Vi löser upp blockeringen och fyller på med suggestioner. Så finns enligt mig inget läskigt i detta. Däremot kan ju det vara så att man inte vill titta på sina tillkortakommande om vi vill kalla dom så. Det är inte alla mogna för. Då är det kanske så att man inte väljer just hypnos. För detta är för den som vill frigöra sig och titta inåt. Övriga låter helt enkelt bli. Vissa tycker det är läskigt att lämna ut sig. Ja då är det så. Man bör vara villig att göra jobbet. Som är en fin gåva när man gör det. Man får ju betalt i sitt fortsatt liv att inte ha osynliga el synliga bromsklossar. Genom mer glädje, mindre konflikter, kanske fri från att bedöva sig med saker o ting utifrån.


Jag går just nu påbyggnad för en bredare verktygslåda. Just för att vi är olika alla. Jag älskar transformationer och det kommer vara fler Hypnostekniker och kunskaper. Coaching, NLP och EFT.

Mera kommer om dessa fina tekniker. Älskar dessa tekniker och min utbildning som jag går hos Alexander Herold. Då kommer det kunna breddas på flera sätt. Så håll utkik! Kraftfullt bestående och enkelt!


Tavla av mig: Jag ser dej!


Med värme från en upprymd påfylld student!


Jeanette Bladh Självklart går det att boka sessioner. Bara höra av sig! Finns referenser på fliken Hypnos.20 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page