top of page

Alternativ mässa i Växjö!Det blev hastigt ett tillfälle att vara med o presentera sig på Wäxthusets alternativa mässa i Växjö igår.


Det var strul med både två skrivare och en bibbla som hade stängt. ...så men lyckades få ihop lite skyltning på annat vis. Pennor som går att sudda ut på plast o glas är väldigt fiffigt! Det är enormt upplyftande o fint få träffa öppensinniga och nyfikna människor och som har intresse för människan och hälsan på alla el olika plan. Många fina möten och samtal blev det under dessa timmar.


Wäxthuset firade 40 år och de hade fint ordnat med en mässa i IOGTO s lokaler. Utställarna bjöds på detta! Det började strila in folk redan tio när det öppnade. Väldigt kul att mötas och få berätta för nyfikna om CEHH- metoden . ( Core Energy Healing Hypnosis. Det är en metod värd att tala om och sprida information om.


Sensing yoga är en annan form som ligger varmt att sprida så den pratades det också om. Kurser digitalt kan ordnas så fort vi är minst fyra stycken. Upplägg flexibelt men , lite kortar kurser med lite tätare tillfällen så man kommer in i vad det handlar om. Är ni nyfikna och intresserade hör av er så lägger jag upp en kurs inom kort. Perfekt sätt att ta in i sin vardag för att underhålla kroppen man bor i.


Några akvareller hann jag rama in med som fick följa med o sprida goda energier. Är man nyfiken finns det lite i de olika sociala medierna. Bla #loveartvxo #naturligform_vaxjo Kontakta mig vid intresse!


Brevid mig hade jag Hälsokraft och på andra sidan renat, filtrerat , strukturerat vatten . Vad kroppen älskade att dricka det. VA trevligt det va med detta evenemang! Det gav mersmak.

Så tusen tack säger jag till alla som ordnat så fint. Så kul med alla fina besökare.


I skrivande stund har jag just haft en hypnosbehandling till. Det är mig med stor värme o kärlek jag får vara med på en resa att ta bort blockeringar för att klienten ska kunna hitta hem i sig själv.

När vi gör det så blir vår planet en otroligt mkt finare plats att leva på. Då kommer vi till slut inte att triggas av varandra skapa kaos och sedan blir kropparna friskare. Är det stopp i den fysiska kroppen finns det stopp att lösa inom. en.


Nu önskar jag är värld full av glädje och kärlek till oss alla.


Jeanette Bladh
23 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page