top of page

En intervju om medvetet företagande!

Tidigt i höstas var jag först ut i en serie intevjuer av Ina Annerstedt och hennes företag Själfullt, om själfullt företagande!


Nu är den utlagd! Jag representerar inte just hur en medveten frisör ska bör förväntas se ut! ;) Men det är ju mkt såna förväntningar som bör brytas! Mitt jobb är att göra förbättringar i håren och i frisyrerna ,och det va inte fokus på mitt eget hår som var poängen under kvällen. Som oxå kom lite plötsligt , så det är bara att go with the flow!Önksar dock nu att jag varit lite mer piffad o fixad! MEN vi duger som vi är som det så fint heter o det får jag som medveten tänkare stå för fullt ut nu i denna video! Just denna intervju är innehållet i samtalet som är fokuset! Håret var inte förberett för ngn uppvisning för offentligheten i en filminspelning! MEN jag bjuder på den och tycker det är en spännande process att integrera det hår som blivit grått med åren i ngt nytt utan hård utväxt! :)


Ina jobbar med att man ska nå kärnan i sitt företag! Det är även så mycket mer man kan behöva hjälp med än det! Har man tappat gnistan och fokus i sitt företagande . Vill kanske komma åt mer kraft och mod då rekommenderar jag ett besök på hennes sida www.sjalfullt.se för mer info! Och videon med intervjun hittas här på läng till Youtube. : El sök på Ina Annerstedt! https://youtu.be/eBSPIYqdGrs Kul att våga då jag tidigare aldrig skulle varken vilja blivit filmad än mindre prata inför offentligheten. Skillnad ha en kund i stolen tex. Men hoppas det är till nytta o nöje för er! Pratas lite om vad medvetet företagande är för mig. Mina olika ben i Naturlig Form.


Varma Januari kramar från Jeanette

Passande målning vid namn Lys från din inre kärna!

Finns som numrerat tryck till salu!

Bör ses live.....lite dov här i uttrycket!

75 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page