top of page

Energier och hur påverkar vi dessa!


Vad är energier för oss människor? Vad väcker denna bild för känslor i dig? Höjer den dig eller sänker?


Någon kanske får kanske bara hög vibration av bilden! Men för någon som kanske har varit nära att drunkna... kan det ju ge låg vibration. Så då är det ett utmärkt sätt att använda hypnos för att frigöra sig från den rädslobaserade blockeringen.


Vi är inte bara vår fysiska kropp, den vi ser o kan ta på . Vi är mycket mer än det vi ser o känner. Vi är energivarelser med en köttkostym kan man uttrycka det.


Vi har äntligen vetenskapen med oss in och det kan numera möta upp det andliga, så vi kan förklara och vetenskapligt bevisa att det finns o att vi är mer än det vi ser och kan ta på rent fysiskt. Nu har vi Nobelpriset inom kvantfysik som kan förklara det här mer på djupet. Det är ju fantastiskt när vi nått dit att det går att förklara vetenskapligt. För då kan ännu fler ta till sig detta som en sanning. Kanske vi slipper den gamla sorgliga historien om att bränna häxor på bål äntligen. ( Det är numera censur och annat än bål i modern tid. )


Vi är alltså elektromagnetiska varelser. Allt har en vibration. Som kan mätas i frekvenser. Antalet svängningar. Varje cell i kroppen vibrerar, våra organ har en viss frekvens när den är i balans och har sin hälsa , sitt flöde. Våra känslor har olika frekvenser. Till exempel så ligger skuld och skam väldigt lågt på listan. Längst ner. Sedan har vi längst upp kärlek och glädje. Så för att få våra kroppar att vibrera på rätt nivå så behöver vi ha vår kropp och själ i högre vibrerande energi. Just för att skapa flöde och sund kropp. En flödande kropp utan stagnationer läker. Det är fantastiska kroppar vi föds med. Vi är unika och alldeles perfekt skapade av universum.


Vi har alltså möjlighet att påverkar oss själva till hälsa och eller till ohälsa. Det är inte helt enkelt i den värld vi lever i idag. Så vi kan börja med att förstå mer om oss själva. Vilka vi egentligen är . Inte de vi lärt oss i te x vis skolan om vilka vi är. Eller ens hos doktorn....de har läran om sjukdomar , kroppsdelar och operationer och mediciner. Det är en stor och fin vetenskap absolut största respekt för den kunskapen och världen. Men det kommer en litet men. För vi är kropp själ och ande. Allt hänger ihop och vi kan inte separera detta. Det är tokigt att bara behandla med en pilla för huvudvärk....och symptom dämpande istället för att se och leta efter grundproblemet.


Vi har idag kliniska studier på att trauma är kopplat till både fysiska och psykiska besvär. Så hittar vi grundorsaken till detta kan vi lösa upp blockeringen där..(.som ofta blivit ett mönster som upprepas.)

Så varför vill man då inte på detta inom sjukvården?


Vårt elektromagnetiska fält går utom vår fysiska kropp. Det är därför vi kan känna av saker före vi hör eller ser.


Så hur kan vi lösa upp dessa blockeringar? Dels kan vi genom hypnosen komma åt vårt undermedvetna, då vi är i ett avslappnat tillstånd. Det är då klienten minns händelser och upplevelser. Då har vi chansen att direkt ta hand om det. Blockeringen löses upp och vi jobbar där och tar in ny energi till situationen. Då allt är energi och allt kan ske i nuet . Så kan vi ändra om och få flöde igen. Där sker då en läkning. Det är en otroligt fin stund att få vara ett verktyg till bättre hälsa oavsett vad. Eftersom vi är energi och den kan aldrig försvinna , den kan förändras. Så kan det sitta blockeringar från tidigare liv energimässig som man har med sig. Det är klienternas berättelser som bevisar detta . De kommer oftast in i tidigare liv och minnen varje session. Så vem är jag att inte tro mina klienter, eller mig själv när jag fått gjort hypnos.


Vi är alla värda att må bra. Så är man nyfiken på vad detta är så kontakta mig och boka om du vill ha hjälp.

Vi behöver börja jobbet inom oss sjävla för att skapa harmoni både inom och utom . Så får vi fred på Jorden. Det är min övertygelse. Och ja alla bär på trauman inom sig. Vi har alla en ryggsäck. Vi behöver vara modiga titta i den , sen slänga det vi inte vill ha. Det blir så tungt att bära på. Tillika projiceras vi ut den utanför oss själva när det speglas upp i mötet med andra. Så är du mogen att vilja hjälpa dej själv och din omvärld så är jag mer än gärna ditt verktyg.


Med värme och hopp o kärlek Jeanette

0734177363 vid kontakt.


17 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page