top of page

Energier och vårt mående...och hår!

Allt är energier, frekvenser och dessa går snabbare när vi har högre frekvenser. Det är när vi känner glädje och tacksamhet och inspiration och kärlek etc. När vi är låga går energifrekvenserna saktare och vi är i känslor som är mer tunga, ledsen, nerstämd ,rädsla och misströstan hopplöshet kanske etc. Dessa spektra är ju så mkt mer men det va lite exempel .

Vad kan vi göra för att höja frekvenserna och varför? Jo livet är ju lättare då och det är mkt som trycker på från olika håll runt om oss. Så att hålla sina frekvenser höga har en avgörande betydelse för att vi kan skapa mkt inom oss och det kristalliserar sig då utom oss. Så vad kan man göra och vad har det för kopplingar till håren?


Håret är ju en spegel på hur man mår! Har vi stress brister och eller obalanser (det vi kallar sjukdom .) Syns det i våra hår. Vi tappar hår det känns livlöst och får ingen styrsel alls. När jag har en kund i stolen syns det direkt om håret är ledset och behöver kärlek och omvårdnad. Ibland med sax och färg och ibland även med vitaminer och mineraler. Man ser även i hårbotten om det behövs hjälp. Det finns en hel del att få tips på hårbotten och hårproblem här. Även hjälpmedel från bra produkt val i hyllan. Rätt hjälp till rätt obalans. Räcker inte det sänder jag vidare till hjälp på insidan. För alla är värda att må bra! Det finns så mkt kunskap och kroppen vill bara tala om när det är obalanser.


Vad gör ett besök för energin? För det första så blir man ompysslad av en person som vill dej och ditt hår väl, i alla fall här hos oss. Det är i sig är välbefinnande att ge sig en stund av ompysslande. Sitter just nu en kund hos kollegan....som springer mkt hos läkare. Så enormt betydelsefullt för henne att komma hit och få kärleksfulla händer som skapar en fin och fungerande inramning på ansiktet genom håret! Man ser sig själv varje dag i spegeln och man blir så mkt gladare när håret känns bra o ser fint ut! Det utsöndras oxytocin genom beröringen på huvudet och i håret. Det är en av de härliga sakerna med vårt yrke att få ge just glädje och välbefinnande till våra kunder och medmänniskor. Alla har något vackert som är fint att få hjälpa till att rama in och förhöja genom sax och färg! Så ofta man hört kunder säga och detta skulle jag gjort för längesen! Så unna dej en stund för att förhöja din energi genom ett frisörbesök höjer dej över tid inte bara när du är här!

Inspirationsbild på Anna som jobbar här! Så fin inramning som passar både hennes hår, hennes ansikte och kroppens helhet! Inte minst även hennes personlighet!


Må väl i det mysiga höstvädret!

Varma kramar Jeanette
51 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page