top of page

Företagsnätverkande!

Vi är ett gäng härliga företagare i ett nätverk i Växjö som kallas Växjö Connect.


Vi träffas varannan fredag för lunch möte. Vi träffas presenterar våra företag och professioner och skapar nya möjligheter!


Allt såklart för att samarbete är enormt givande på så många plan. Det blir mer kunder, det blir personlig utveckling, det blir utbyte av kunskap och det är ett enormt mervärde i att få tips från varandra. Vi är ett gäng drivna själar som lyfter varandra. Det är tanken att det ska generera mer kunder. Det tror jag alla kan skriva under på att det gör. Är man närvarande och man lär känna varandra växer förtroendet och det är lättare att kunna just rekommendera för det kommer ur egen uppfattning och erfarenhet.


Vi är ca 25 medlemmar. Gäster är välkomna att vara med o se hur det kan både ge o kanske bidrar man med! Det är värt att komma bara en gång! Du vet aldrig vad det kan ge för ringar! Vi har ngn som det gett jättestor affär genom ett enda besök ,då till en av gästerna! Så underbart! Så härligt när man hjälps åt då får vi en bättre värld!


https://damsodesign.se/ En riktig hejare på stickdesign och har en mysig lite butik i hemmet . Det finns även kurs i göra armband av stenar o kristaller...skulle jag själv vilja gå! In o kika på Helenes sida o man hittar även henne i Huseby och på lite olika ställen där hon säljer diverse hantverk och även eko godsaker! Själv hittade jag riktigt fina akvarellpapper från ett pappersbruk!


Niclas Bjälkenborn https://modattvaga.se/ En mkt driven man med en historia som gör att han brinner för en bättre värd på flera plan.Vilket mitt hjärta också brinner för i stort. Vi behöver en bättre värld! Hjärtat leder och där anser jag vi har vår vackra framtid! Gå in o kika Niclas tar gärna emot större företag att vägleda och hjälpa framåt och uppåt!Parment Yoga o massage https://www.parment.se/ Ulrika har mkt hälsa i sig på många nivåer samt att hon lever mkt som hon lär! Många delar i hälsans väg! Så Ulrika har det utom o inom! Känns väldigt autentiskt och äkta! Provat både massage och yoga o kan varmt rekommendera Ulrika!Ola Brandstedt https://brandstedt.net/Ola en go o skön kille som är bra på sånt jag inte är;) teknik kung! Ola är lättsam och personligen fick jag "Ola " på köpet när jag köpte salongen då han skötte och hade skapat den hemsidan. Den var med väl godkänd! Jag blev medbjuden på det nätverket vi var med i då av Ola. Så när han skapat detta nätverket med Siri och Christina så kändes det mkt tilltalande att hoppa in i det efter långt uppehåll. Kan varmt rekommendera Ola! Då vi haft samarbete. Dessutom anlitat honom flera ggr med konsulttimman. Ett mkt bra upplägg som vi är tacksamma att få utnyttja!Fredrik Grängby är Redivsningskonuslt . Fredrik har jag oxå personliga erfarenheter med då han skött min firmas ekonomi under en tid. Så vill man ha hjälp med det av en go skön pålitlig och enkel man så kan man lämna över i trygga händer.


Råstyrka Gym https://rastyrkagym.se Olof o Nicole är med båda, och de är ett starkt team tillsammans. Vill man gå på ett personligt gym med familjär känsla och bli väl omhändertagen så är detta verkligen ett fint koncept! Hade lätt valt just detta gym om jag börjar gymma någon gång!www.emblacc.se Jennie Ljungdal är en go tjej med stark positivitet och driv. Jag vet hon har en del strängar på sin lyra o kika in så får du se vad hon gör! Det senaste är stresscoach som är tänker jag, i denna värld en riktigt bra hjälp i vårt pressade samhälle! Behöver du en HR konsult så är Jennie till hjälp på många olika sätt!Så har vi härliga goa varma Marie Stjärnström med sin https://www.baraunderbara.se/ En butik i hemmets lugna vrå! Vi var ett gäng som åkte o alla hittade ngt som stod "våra " namn på med oss hem! Så Skruv är värt ett besök! Bara namnet på butiken säger en del!


www.csigora.co Är både en nätbutik och en butik på landet med en fin träningshall. Där har Christina Klosterberg riktig bra nivå på sina instruktörer och kursutbud! Så hade min hund varit valp hade jag anmält mig där då jag vet kvalitet´ i verksamheten. Jag har själv varit väldig aktiv förut med mina hundar o hålla kurser med. Så kräsen som jag är så hade jag alla dagar valt Csigora, förresten finns mkt olika kurser förutom för valpen. Berikar din hunds liv och relationen mellan hund o ägare. Bästa servicen alltid när man handlar hos Christina!

Lite måleri i all enkelhet av mig...men som faktiskt även passar när vi nätverkar.


Siri Ek www.gardshemfast.se Den lilla proffsiga personliga mäklarbyrån. Där Siri gör allt och även anlitar proffsig fotograf så objektet får komma till sin rätt! Där läggs mkt fokus på bra presentation och även om jag inte sålt något själv i Småland så skulle jag mer än gärna välja Siri då det är som sagt både proffsigt och personligt. Det personliga tilltalar mig alla dagar i veckan! Då hon även kan hålla nere kostnaden då hon är liten byrå.


Slutligen har vi Ina Annerstedt som har http://www.sjalfullt.se/ För den lilla företagaren som behöver hjälp att hitta kärnan i sitt företagande. Finns både erfarenhet bakåt och mkt visdom o kunskap .För att få ut det som kanske inte kommit loss inom företagaren själv ,för att nå ut o få fart framåt för att lyckas. Ja det blev en lång mening... Men Ina är varm och ett hjärta på rätt ställe som vill dej o ditt företag det bästa så känner man sig vilse är det en fin hjälp att få! Kika in o få en klarar bild! El kanske lättare höra av sig om man undrar!


Min nästa lilla teckning tycker jag talar för hur jag vill se o uppleva o verka i vår värld. En värld där vi bryr oss om oss , varandra, och Moder Jord! Vi är inte konkurrenter vi är samarbetspartners och vi är alla ett och vi gör tillsammans skillnad i smått o stort. Att stå i samklang o kärlek , samtidigt stå upp och skapa det goda!


Önskar dej o dina tankar en hög energinivå !

Varma hälsningar Jeanette

42 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page