top of page

Flytt till Ängelholm igen och sommaryoga!

Tillbaka till hemstaden! Vackra vackra Ängelholm! Men sin å och långa sandstrand inne i en skön vik! Blir spännande efter 7.5 år i Växjö. En lagom härligt storlek med vacker natur så här har jag trivts jättebra!


Det kommer vara en uppgradering av allt. Det blir hemma klipp som hembesök. Bara ringa o messa från 17/6 -24. Så ser det ut nu! Kan alltid ändras! Vem vet.....


Sedan har jag flera fina fantastiska verktyg och utbildningar . Det kommer bli ute sensing yoga i sommar . Sms anmälan ! Håll utkik på kanalerna om uppdatering och mer info!

Sensing yoga är för alla. Rörelser att ta in i sin vardag för bästa kärleken till skalet vi har och bor i.


Finns tillgänglig för boka sessioner för bättre mående! Det är fina kraftfulla metoder. NLP och även Hypnos. DEt är enormt transformerande. Bästa jag upplevt. Äntligen hittat hem i vilka verktyg som är bestående och du frå en transfomation direkt. Bästa är ta minst tre för att det sak hända ngt. Känner ingen som har endast ett stopp i sitt liv! El endast ett trauma!


Så mina tjänster bokar du lättast genom sms el slå en pling. El kontata via messenger går bra med!


Satsa på dig o din kropp och din inre utveckling! Du kommer tacka dej själv för det varje dag!

Kommer dra igång mer spännande erbjudanden o paket. Där du kan få göra både yogan o inre utveckling över tid med mig i grupp via nätet. Så spelar inte någon roll var du bor! Håll utkik!Jeanette31 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page