top of page

Hälsomässa i Kronoberg!

Så kul att dessa två drivna kvinnor vill skapa denna mässa för medveten hälsa!

Vad är då medveten hälsa? Det är att vi är mer än en kropp el en kroppsdel i taget!

Vi har både en kropp ,känslor och själen! Allt hänger i hop. Så det är väl början till medveten hälsa enligt mig .

Vi kan inte separera en helhet. Då blir det inte mer än en punktbehandling. Då ursprunget oftast sitter i ett trauma eller såklart flera. Det har blivit en blockering i flödena i den fysiska kroppen. Då stagnerar det och det blir obalanser i vårt system. Och yttrar sig till sist som ett sjukdomstillstånd el liknande.


Så som utbildad i både Sensing Yoga (rörelser på naturligt vis. ) och inom hypnos och snart även körkort för livet! Älska dig själv! Går hos vårt lands främste inom NLP , hypnos, Coaching ! Vi får även EFT i denna utbildning. En massa verktyg och färdigheter. Så mkt av detta brinner jag för. Då det finns kliniska studier på att trauman är orsaken till fysiska och psykiska besvär. Vi fick inte lära oss i skolan hur man hanterar livet. Så nummer ett är att älska sig själv. Connecta med sig i sitt inre. Därefter kan vi gå ut hela och läka och njuta av vår tillvaro på det alldeles nytt sätt! Så evighets terapier o värktabletter..kan vara.för det akuta skedet...Men det har oftast aldrig löst kärnan. Detta ger inga biverkningar och tar inte år av letande efter kärnan! Så Väl möt till Hjortsberga ca 2 mil från Växjö. Berättar jag gärna mer! Du kommer kunna få extra erbjudande under mässan på Hypnos. Det tillstånd som är när du är avslappnad! Inte konstigare än så! Du kommer få tips med dej hem och kunna boka paket till rabatt. Så vill du älska dej själv inifrån o ut? Då är detta något jag rekommenderar starkt! Då jag sökt det mesta! Å här kom lösningen! Är du intresserad även av utbildningen jag går. Så bara skriv berättar jag!


Alla är värda att må bra! <3 Det äv vi alla! Finns inget att vänta på! Löser du den knuten löser du övriga knutar så mkt enklare! /Jeanette

5 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page