top of page

Hållbarhet!

Vad är hållbarhet för mig i mitt yrke?


Det är för mig att vara noggrann i skapandet o valet av frisyr till kunden. Det är inte klippningar gjorda snabbt o billigt. Det jag vill garantera är att det är snyggt när du tvättat, när håret växer ut den närmsta tiden. Det är lättskött....om du såklart inte vill något annat!


Det är även ansvaret att jag inte vill använda onödiga kemikalier ut i vattnet eller i din kropp. Det är hållbarhet i hantverket. Sen självklart vill jag inte städa salongen med onödiga kemikalier osv. Men hållbarhet med kvalitet är äntligen på gång ute på marknaden även i de stora ledande märkena. Det har tagit många år. Så underbar känsla även om det inte är framme än .....så är världen på väg att ta ansvar mer och mer! Därmed så kommer även frisörerna med på tåget. Jag har väntat länge......


Önskar världen mer kärlek och mer medvetenhet. Var nyfiken är en bra början!

Med värme Jeanette

9 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page