top of page

Hypnosterapi erbjudande i höst!

Det är ju en form som jag älskar att jobba med. Det har blivit lite för lite fokus o tid till det . Så nu vill jag köra igång o hjälpa fler till mer flöde inom o utom!Just nu har jag både Oktober och November halva priset .Just för att det är lite många energier som påverkar från olika håll. Desto större hjälp att just hjälpa sig själv än mer. Från bottenplattan ! Då står vi mkt stadigare trots allt som rör sig i den yttre världen. Desto tidigare vi tar i vårt inre kaos, ju snabbare får vi stabilitet som speglar sig i det yttre. Vi kanske inte upplever kaos för vi vet kanske inget annat. Vi kanske inte upplever många problem...men vi kan ju ha något som bromsar oss tillräckligt för att nå det vi så innerligt önskar.Vad kan man bli hjälpt med i hypnosen?


Du kan få bort blockeringar som sitter i vägen för din glädje, framgång , och välmående. Det ligger ofta i ett mönster som satts sedan barndomen, som sen gömts undan . Du har inte längre tillgång till det i det medvetna. Så det kan vara allt från varför söker jag mig alltid till fel kärleksrelationer? Till varför kan jag inte få flöde i ekonomin, tilll att jag inte kan bli av med beroenden. Etc ect. Man kan alltså ställa sig frågan om vilka problem man än tycks ha. Vad är orsaken till att jag inte sover om nätterna, vad är orsaken till min ångest mm mm. Varför överäter jag? Osv osv.


Är det läskigt med hypnos?


Nej inte så länge du är rädd för att vara avslappnad som när du tränat ett pass, eller just håller på att somna och just vaknar! Då är vi i den djupa sköna avsappningen. Där kopplas ditt sinne bort och ditt undermedvetna tar plats. Det är inget som tvingas fram...det är jag som leder och du som tillåter. Det är själen som sätter stopp om det är något som inte känns moget. Väldigt skönt att ge sig själv en fin service ser jag det som . Se om sig själv sitt liv sina hinder och kunna flöda mera i sitt dagliga liv.


Jag har flera utbildningar och jag knyter samman de lite, för jag delar med mig lite verktyg och förslag till dej att fortsätta stärka din nya friskare energi att flöda vidare i rätt riktning. Även om det som är borta är borta så kan vi bygga på nytt igen med hjälp av vårt sinne som kan ha fastnat på repeat på fel frekvens så musik inte blir ljuv utan hakat upp sig.


Kropp själ o sinne!


Vi är en helhet, vi är en själ som jag ser det. Som bor i en kropp med ett sinne. Det är viktigt ha med alla bitarna. Så därför nämner jag lite av mina utbildningar här nedan så blir det lite tydligare kanske.


Hundmassör Axelssons 2001 ( Även om vi är människor, så öppnade det upp för att vi har en kropp och en insida som är spännande. )


Interspices Communication. 1998 (Samantha Khury En fantastisk kvinna från USA som var på TV när jag var 18 år. Som jag tio år senare hade möjlighet att gå kurs för i Östersund. Djurkommunikatör, öppnade upp för att vi är energivarelser och energi kan överföras på många sätt. Även det vi inte alltid kan se el ta på. Mer respekt för allt levande på vår Jord kom jag hem med. )


Regndroppsmassage 2005 (Mycket läran om rena fantastiska eteriska oljor , dvs frekvenser som läker våra kroppar. Älskar fortfarande dessa läkande oljor! )


Kurs/ behandling för sockerberoende. 2009 .( Internat fem dagar för beroende specialist Bitten Johnsson. Då jag lärde mig mkt om beroende , signalsubstansen i hjärnan, tekniker för detta mm. Kunskap om beroendeproblematiken i de ben som finns. Egen upplevt problem. )


Yuen metoden -2020 ( Healingmetod, kvantfysik och 5000 år gammal tradition. ) Vi kan läka på många fler vis än med det vi är lärda . En fin metod att använda vid både rensning av skräp i kroppen. Inklusive läkning! Kraftfull och så glad jag gör den emellanåt både på mig o vänner.


Sensing yoga utbildning 1 årig. -2022 (Läka i det fysiska och i det även det undermedvetna lagrade, genom naturliga rörelser som barn, djur gör och naturfolk. Kan vi nå stor transformation och komma åt blockeringar o läka inifrån. Det handlar om vår super intressanta bindeväv även kallad Fascia .Och vår viktiga Vagusnerv . Är vi födda med låg ton, blir det ganska mkt kaos. Vilket jag såklart var! Fantastisk utbildning med stor vikt kropp själ sinne som hör ihop. Tycker det ger samma saker som hypnosens resultat. Fast genom rörelser m den fysiska kroppen. Här vill jag gärna dela mer av denna kunskap till fler. )


Spirituell hypnotisör. - 2022 ( Som beskrivit ovan en avslappningsmetod för att hitta grundorsaken till sina blockeringar hinder och mönster. Frigöra den energin och använda suggestioner för att lägga in det nya . Ibland behövs ett besök ibland upp till ca fem ggr. Det är en process inom en och inget schema man lägger i förväg. )


Magic Life Academy Master Class 6 mån -2023 Fri och framgångsrik. ( En intensiv utbildning 12 moduler med fokus på kropp själ och sinne. Grundligt inre jobb med både inre barnet , inre kritikern, vision och mål etc. Där helheten är med hela tiden. Kropp, själ och sinne. En fantastisk utbildning av Mikael Bülow. Djupt tacksam för en utbildning som innefattade mkt av de tänk o den visdom mina andra utbildningar hade med sig. )


Mina utbildningar förutom alla föreläsningar och ett par utbildningar till inom inre utveckling och inom hundvärlden, även handledarutbildning mm. Så har det gjort att jag har ett lika brinnande intresse o stor kunskap för vad vi är under håren! Vilka vi är under och inom den ram jag gärna formar till genom med sax och pensel och färg.


Erfarenhet anser jag är en stor vikt när man ska hjälpa andra. Min egen resa har varit både kantad av beroende, medberoende, och djup sorg. Mycket utmaningar. Jag är högkänslig och empat. Vilket gör att man har stor inkänning och en förmåga att ha förståelse . Idag har jag byggt mig stark inifrån i roten på ett nytt sätt som gör att jag nu känner mig redo med alla mina verktyg utbildningar och erfarenheter att dela med o kunna hjälpa andra på sin väg. Att hitta just sin kraft som vi alla bär inom oss. Kan va lite gömd av snårig väg. Är du nyfiken på något av dessa så är jag tillgänglig för både hypnos och Yuenmetoden om du vill testa den. Sensing yogan kommer finnas o är du nyfiken hör gärna av dej. Kan vi starta kurs via nätet så länge. Vill gärna ha där man möts på riktigt med. Men det kommer!


Kommer mera men tack för nu!


Med stor värme för det vi är o kan bli , det vi alla har inom oss låt oss blomma tillsammans. Vilken vacker värld vi då kommer att få!

Jeanette Bladh

Vid frågor o bokning 0734177363

44 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page