top of page

Klipper trauman och hår!

Väldigt många vet skillnaden på hur det känns att ha en fin passande frisyr. Ett trivsamt välklippt välformat hår! Det lyfter både självkänslan, självförtroendet och att man känner sig fin är en trevlig känsla!

Man sträcker lite mer på sig, vågar ta plats och synas märkas lite mer. Det blir även en signal både till sig själv och till andra att jag bryr mig om mig själv.


Att bry sig huur mkt som helst. Kan visa sig ha grund i dålig självkänsla. Läs kan ha...Givetvis inte så för alla. Men kan ju vara något att reflektera över. Om det skulle kunna ligga något i det. Hur som ! Det är så mycket skönare känsla och finare att bära ett hår som passar ens kropp och ansikte och stil. Att lyfta fram personen som bär det är vackert och inte minst unikt! Så titta på vad just du blir lyft av och inte vad alla på instagram har tex. Då blir ju varje person sitt unika och personliga jag! Inget brukar slå det!


För att gå vidare i dålig självkänsla......att inte älska sig själv. Att inte värdera sig själv. Exakt precis som man är! Det är siffror jag fått till mig från flera håll i världen. Allt från 97-99%. .......som inte gör detta. .Oj oj va hög siffra!


DET ska vi ändra på! För när vi älskar oss själva blir det ett liv i flow. Vi sitter inte fast i trosföreställningar som känns sant i våra huvud! Det är pålagda upplevelser ord och programmeringar från barnsben. Ju mer vi upplever och hör...ju mer sant bli det! Så vi går runt o tror på saker som känns sanna men inte är det!


Det går verkligen att ändra med kraftfulla verktyg! Som hypnosutbidlad och sensingyoga utbildad och dessutom en massa trosföreställningar som jag bar på om mig själv. Som jag trodde var sanna. Så gick jag in i världens bästa utbildning och dessa insikter kunskaper och verktyg är magiska! Det fanns ännu mer att hämta för att göra om sin karta till sitt sanna jag! Vi har alla ett sant jag , den vi är där inne utan alla gamla trosföreställningar, gamla trauman! Upplevelser som satt sig som iglar i våra system! Det är enkla kraftfulla verktyg som är fantastiska när man märker vilken enorm skillnad de gör. Det ger inga biverkningar och tar inte evigheter av terapi. Är du mer nyfiken .....så håll utkik det kommer strax mera!


Jeanette pånyttfödd <3 Älskar äntligen mig själv!

Och vill vägleda dej att slippa må som jag gjort! ALLA ÄR VÄRDA ATT MÅ BRA! Att veta vad som är du och pålagda kartor som ger vägar, som blir tuffa resor! Börja älska dej själv och din karta blir som ett spännande äventyr i stället! Och tekniker att "klippa" stress , oro, hitta ditt vackra hjärtas väg och röst.


Tavla av Jeanette Bladh Titta in i tavlan och sug in energierna! Kärlek till just dej!


Vill du veta vad jag går för utbildning så hojta till om du kanske är sugen på den! Är du i behov att verktyg är minsta lilla nyfiken på varför jag kan vägleda dej så hör av dej direkt! Vänta är slöseri ! <3

0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page