top of page

Modevisning med utländsk kultur!

Här är fina Helena Lundholm , en ny fin bekantskap i mitt liv! När jag fick se dessa klänningar som skulle visas upp i veckan som gick, så ville jag hjälpa till med håret! Det var uppvisning i Araby och jag fick låna dessa vackra bilder! Vi tror efter samtal med min syster som bott länge i arabvärlden, att detta var vardags klänningar för hemma bruk! I min värld ville jag ju att håret skulle harmonisera med klänningar då man går på en visning! Så vackert Helena bär upp dessa kvinnliga färgstarka tygstycken! Enligt min syster så var det utsläppt hårsvall som gällde , så vi gick på det! Så härligt med olika kulturer för i vår värld är detta mer fest än vardag här iaf! Tänker vi kan ju göra vår vardag lite festligare kanske! För att lysa upp i mörkret! För att göra håret hållbart o vackert är det viktigt med rätt val av produkter! Här var det värmeskydd, och lite skyddande hairvax (mjuk, glansig) som gör det motståndskraftigt mot fukten i luften så här års! Hårologin var det märke jag använde på detta hår! För stadgan och volymen sprayade jag på den oslagbara dry spray vax! Vad jag kan se så heter fotografen Peter Svensson.
33 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page