top of page

Ny frisyr eller ny frisör?

Igår kom det in en härlig kvinna som gått och fått långt hår under en period jag helst undviker benämna. Hon var mottaglig för ny frisyr men skulle hon våga klippa så mkt? Det blir ett stort steg! Tar liksom lite tid innan det kommer ut igen! ;) :)


Jag blev visad en bild som var ganska kort. Det är ett stor steg. Denna kvinnan hade uttryck som gjorde att jag tyckte hon skulle inte vara för snäll i linjen. Utan lite mer attityd! Fick två förslag och nappade på en pagelook med kontraster o både i form och i textur. En frisyr jag blev kär i på en utbildning för många år sedan på välkända Stuhr i Köpenhamn. Så kul att det funkar än! Den är så tidlös och jag ser aldrig den på någon så den kan man ta fram emellanåt! Min kund kände sig upplyft och glad för den nya linjen!


Det fanns en lite ledsen hårbotten pga för mkt torrschampo så jag hoppas mina tips o råd nådde fram idet! Hon köpte iaf med sig en stylingprodukt som jag tycker är mer snäll mot både hår och hårbotten med superfin funktion! Dry spray wax från Hårologin! En absolut favorit för både långa hår som korta spikraka som knappt går att forma! Alltså perfekt för män med backslick som knappt vill bakåt för det är motsträvigt och spikrakt! Håret hade blivit lite torrt o matt och då även hårbotten torr o ledsen av torrschampot.


Det här med att klippa av hår som funnits med ett tag , särskilt under tyngre perioder. Då är det energimässigt en sån befrielse att lämna det håret i soptunnan istället för bära kvar de gamla energierna ! Det var verkligen ett sådant klipp igår för min kund! Det känns lika befriande för mig att hjälpa till med det som det gör för kunden! Underbart och så bär kunden med sig den känslan ett bra tag framöver över tills håret växt ur sin frisyr! Är du sugen på energiföränding och förnyelse genom håret som är ramen på tavlan! En känsla som påverkar mer än vi ibland tänker på så är du så klart välkommen ibland vågar man mer när någon med nya ögon ser på en! Inspirationsbild nedan!


Kreativa hösthäslningar från mig till dej

Jeanette
56 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page