top of page

Nya tider för Naturlig Form!

Uppdaterat: 4 apr.Förändringarnas tider!


Det är nu stora förändringar i både företaget och i livet . Så från tuffa år till spännande nya tider! Stänger man en dörr öppnas en annan! Önskar gamla och nya personalen varmt lycka till! Tack till er för denna tiden!


Vill tacka från djupet alla kunder som hängt med oss på salongen! Ni som varit hos mig ni har mitt nummer bara skriva el ringa o fråga om det är något! Övriga varmt Välkomna med!


Kommer inte lägga saxen fast jag lämnat salongen! Blir mer lugn o ro en kund o en person i taget. Vikten är att skapa bra energi in i kroppen och genom håret o saxen. Det ska bli, och vara ett friskt och bra flöde i rörelserna i håret. För att energierna ska bli bra även i kroppen. Allt hänger ihop!

Har varit på hembesök hos några. Det har känts fint i hjärtat att kunna hjälpa de som inte kommer iväg av olika anledningar. Jag har även min ettåriga sensingyoga utbildning, så man kan få tips o hjälp med bättre hälsa med! Tänker så fint få ge eller få olika hjälper i ett besök!


Vad mer kan man boka?


Man kań boka yuenmetoden. En läkande metod som rensar ut skräpet och bygger nytt friskt därefter! En 5000 år gammal Kinesisk metod. Så fint fått gjort både klipp och yuenbehandling på en fin dam idag. Underbar första dag i mitt nya yrkesliv! Så påfyllande för oss båda! Det är fantastiskt att kunna bidra med sina kunskaper på bredare plan. Alla är värda att må bra! Du och även jag!


Sensing yoga!


Online och ev även fysiskt! Mer info kommer efterhand så håll utkik! Allt är under skapandeprocess! En naturlig rörelse form som ger djup läkning i kropp , knopp och själ. Underbart ta tillbaka kroppens naturliga rörelser. Vi sitter för mkt stressar för mycket etc etc. Enkelt och för alla. Framförallt önskar jag nå Er som inte orkat träna eller vill det el kan. Börja röra sin kropp enkelt med små rörelser är en fin läkningsresa. Hemma i sin vardag. Ser fram emot att ses! Vi läker tillsammans! Vi tar hand om vår viktiga Vagusnerv och tillika vår bindväv , fascian i hela kroppen!

Hypnos terapi!


Två timmar session, med frågor för att kunna ringa in grundmönster som sitter vägen. Process terapi och suggestioner o healing. Vi sitter och finner grundorsaken till mönster , hinder och blockeringar i kropp o själ. Riktigt fin hjälp att kunna klippa trauman ! Så vid frågor Varmt Välkommen! Älskar ta det via telefon men går även med mess . Äkta möten är viktiga för att få en känsla och kunna svara på dina ev frågor! Men går att skriva såklart med. Finns mer info på hemsida och även här i bloggen sedan tidigare. Kolla gärna det!

Inom kort kommer ännu mera!Kommer att erbjuda coaching samtal, NLP( Hur man påverkar sitt liv genom språket både verbalt och kroppsspråket. ) EFT Ännu en kraftfull enkel metod att släppa på emotionella blockeringar. Mer hypnos tekniker. Som kan användas på annat vis än min första utbildning. Även i grupp och par osv. Så håll utkik det här blir något för alla. Vi är alla olika jag älskar att då kunna skräddarsy till just dina behov där du är.
Mina Målningar!


Jag har sedan 2012 målat från mitt inre. Jag målar för mig själv men kanske till just dej! Så finns alltid tavlor till salu! Stora som mellan el små. Det är en del olja, akryl och akvarell. Lite blandat! De är starka energier som påverkar dina energier på ett undermedvetet plan. Till utveckling. Underbart att få hjälp genom färg och form. Blir som affirmationer i vardagen. Varmt Välkommen om du dras till ngn att höra av dej. Använts inom Hypnosen med hos mig. Finns en del på #loveartvxo Följ gärna på instagram.


Min youtube kanal!


Varmt Välkommen in o följ mig där! Jeanette Bladh naturliga val.254 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

ความคิดเห็น


bottom of page