top of page

Såld tavla!

Jag började måla efter skilsmässa. Det var ett sätt att läka och komma vidare. Att vara i kontakt med det kreativa är en viktigt kanal för oss human being. Det är rörelse och det är ett varande samtidigt. Det fyller själen och det får en att fokusera på annat än den sorg man är i . Minns jag sa till min terapeut : Jag mår så bra när jag målar! Ja svarade hon så ska du kunna må hela tiden.


Det är så att jag målar utan prestation. Jag är i ett meditativt tillstånd och skapar helt i nuet utan en plan. Målar från mitt hjärta i ett flöde med färg o pensel etc. Det är känsla som ska ut och det blir som en ljus affirmation oftast genom färgen o formen. Dolda "figurer" ,ofta dolda hundar dyker upp. El människor el andra väsen. Det är energier som jobbar i det undermedvetna när man har tavlorna runt sig. Det är fantastiskt när man ser vad som händer i både mitt eget liv och med andra som köpt tavlan.


Den senaste var nyss oh....jag mediterar på tavlan. Jag blundar inte jag tittar in i den och vill drunkna. Det kom även ord från en person i hennes närhet som kom fram till saker och ville få det ur sig. Det var jättefint att få ta del av. Det är underbara energier som hjälper till och påverkar oss och vår omgivning.

Tycker om mina tavlor men känns och så kul när de får flytta hem till någon där de gör nytta med sina energier! Du kan följa min konst på instagram #loveartvxo


Mvh Jeanette Bladh

13 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page