top of page

Samverkan inom Växjö Connect!

I lördags bjöd Råstyrka Gym, ifrån Växjö Connect gänget in till lite medverkan vid deras invigning av de nya lokalerna! Det var mkt packande o bärande på grejor! Det va nog sju företag som var där förutom Råstyrka själva! Kul se deras resultat som vi hört om en tid , deras planerade flytt. Drivna o duktiga denna trio, kul med ett personligt gym som de inriktat sig på att vara. Fin familjär sammanhållning där! Jag bjöd på indisk huvudmassage för de som ville! Det är en fin behandling då man får både motverkan på håravfall, energiflöden i kroppen, då man stimulerar inre organ genom punkter som är kopplade på huvudet!

Frigör lugn och ro hormoner och får en stund för sig själv i välmående! Dessutom får man fin volym i håret!

Själv fick jag en stund av Ulrika Parment´s välgörande händer på hennes massagebänk. Så lätt glömma ta hand om sig själv. Lite bilder från sporadiska uppbyggandet av den lilla mobila salongen! Alice med mkt volym efter massagen!


Själv fick jag en stund av Ulrika Parment´s välgörande händer på hennes massagebänk. Så lätt glömma ta hand om sig själv. Lite bilder från sporadiska uppbyggandet av den lilla mobila salongen! Här är Alice med mkt volym i håret efter massagen! ter massagen! tter massagen! er massagen! r massagen! massagen! massagen! assagen! ssagen! sagen! agen! gen! en! n! !41 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page