top of page

Trauma upplösning av stor vikt!


Liten akvarell av Jeanette . Går att köpa!Jag är utbildad i att hur man kan titta o leta i det undermedvetna, efter vad som ligger ivägen för vårt flöde i vårt liv. Såklart blev jag väldigt nyfiken, då jag själv haft en hel del trauma upplevelser som satt sig känslomässigt, och stannat kvar i den fysiska kroppen. Skapat stress, spänningar och olika diverse tillstånd i kroppen som jag fått hjälp med i frekvens analys o närings världen. Det är dock inte tillräckligt hela vägen om inte trauman löses upp. Då byggs det mer igen .....Även om det är otroligt fin hjälp! Hade inte varit så frisk idag utan riktigt dålig om jag inte fått den hjälpen! Så tack kost och näringskliniken i Växjö!


Trauma upplevelser kan sätta sig o påverka oss negativt i många år. Är det ngt ivägen så kan man triggas om och om och om igen! Så med kliniska studier som visar att det sätter sig som grund till både fysik och psykisk ohälsa.Efter en lång väg av att få ett pussel att gå ihop hur vi fungerar. Dels med egen resa o sökande efter läkning så har jag numera förstått vikten av att just lösa detta. För det sitter i våra kroppar om vi inte löser upp. Så är det av största vikt att klippa bort detta så resten av kroppen kan läka och vara vital.

Jag integrerar mina olika utbildnngar, så vi använder oss av verktyg o tekniker där du både hantera den fysiska kroppen och den mentala och emotionella. Trauman är lika med nerpressade känslor! Vill du klippa bort dom så hör av dej! Min "sax " är slipad! För att kunna leva i ett annat flöde i livet! Är på en riktigt vass utbildning med ännu fler verkyg som är enorm kraftfulla. Erbjudande kommer finnas i helgen på Mässan i Hjortsberga utanför Växjö. 2024 4-5 Maj.Jeanette Bladh/ Boka så klipper vi tillsammans dina trauma!

5 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page