top of page

Utlånade tavlor!

I går var jag o levererade lite tavlor som ska få visa upp sig på Alternativ medicinska kliniken här i Växjö.

Det känns väldigt bra för det är det friska jag brinner för och samarbete! Mina tavlor målade intuitivt helt utan en förutbestämd plan vare sig med färg el form el vad det ska bli! Därav namnet Loveart som man kan följa både på fb och på instagram, där heter jag lovearvxo.


Det finns en rolig historia runt detta.....jag svarade Willemo i en förfrågan i en företagargrupp om att jag kunde hänga tavlor där! Vi bestämde dag o klockslaget var före 20.00 på kvällen. Jag lämnade taxen vi har utanför salongen hos en vän på Teleborg....sen skulle jag fara ut till Måbra kliniken på Norremark och titta hur det såg ut, med tanke på storlek vilka osv som skulle passa att hänga där!

Det va en lång dag och jag ville hem och käka osv. Så for verkligen in snabbt genom dörren och sa hej jag skulle titta på väggen ang tavlorna som ska vara här ! Ja ha sa Mirre där inne....ja allt stämde hon va där och men hon mindes inget om detta . Ja men sa jag snabbt att vi bestämde förra veckan. Nä kan det varit min kollega du pratat med? Nej det var det inte det va ju du....kolla här och jag började leta i konversationerna på messenger som vi haft! Då utbrister jag nej det är ju fel ställe jag ska ju till Willemo i stan!!!!! Som vi skrattade, mitt huvud hade liksom bara bestämt sig för det att det var där och Mirre och inget annat fanns hahahaha! Hon hade börjat bli orolig om hon behövde behandla sig själv !!! Nej när jag for ut sa jag det kan vi va överens om att du inte behöver ! Kan tillägga att jag går på behandling hos kost och näringskliniken redan så nog tur jag har en tid nästa vecka för koll hahahahaha!


Kan varmt rekommendera dessa ställen och dessa personer och de har mkt att erbjuda o hälsa och tillfrisknande på riktigt. Så fint att få hänga dessa målningar och att de får göra avtryck på ett ställe som jobbar i det friska! Extra kul när Willemo tyckte jag hade fantastiska tavlor! Kul med glädje det behövs i dessa tider i alla dess former! Så nu blev det lite tomt på salongen så det blev lite raminköp igår. Färdiga akvareller finns liggande! Älskar när det blir nytt och ändringar! Så ofta är det lite omändrat på salongen stagnationer är inte utvecklande! Soliga hälsningar Jeanette21 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page