top of page

Var med o lär dej enkla rörelser för läkning på djupet av din kropp!Varmt Välkommen att hänga med mån-fre 30 minuter varje ! Vi läker våra kroppar tillsammans! Jag lär er enkla rörelser som du kan ta med dej in i din vardag! Din kropp kommer tacka dej från djupet!


Det är tänker jag till för dej som inte ser dej i en träningslokal eller som kan tänka dej yoga alls. Då passar detta, för vi tar hand om kroppen just där din kropp trivs och är . Lyssnar in vad den vill! Du ger den möjlighet till mer rörelse och att läka för vi tar hand om den viktiga centrala Vagusnerven och vår fascia som håller upp hela kroppen. Hoppas vi ses för det är sååå kul! Du är om du vill välkommen hem med ngt att ligga på och eller så ses vi (när du swichat 500 kr på 0734177363) i min facebook grupp. Info kommer med sms när du swishat och anmält dej med namn och sms på ovan nummer . Häng nu med! Det är dej jag brinner för som är lite stel, har lite krämpor och behöver mer rörelsefrihet i din kropp. Kanske varit el är utmattad!

Har man ont sitter man lika bra på en stol, om det är svårt att komma ner på golvet eller upp igen! Det är verkligen till för alla! Vi tar tillbaka det som vi gjort som barn , som djuren gör och naturfolken! Va nyfiken våga prova! Hör av dej om du undrar något!


Tveka inte din kropp kommer svara snabbt o du kommer bli lika glad som den! Läk din kropp på naturligt vis med naturliga rörelser! Din kropp vill läka om den får rätt förutsättningar och vi har allt vi behöver inom oss! Tipsa gärna din vän, mamma , pappa eller moster faster kollega etc.

Tackar Ina på www.sjalfullt.se att jag får vara med o bidar till det själfulla samarbetet. Gå in o kika på hennes event denna vecka i februari!


Med värme JeanetteUtbildad sensingyogainstruktör 2022

43 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page