top of page

Varför hypnosterapi?

Jag berättar kort och så får du en känsla för vem jag är och min energi. Viktigt det känns bra för klienten som vill ha hjälp. Jag har själv en stor låda med olika tuffa utmaningar och erfarenheter i många olika ben. Nu har jag nycklar, verktyg att kunna hjälpa andra genom olika utbildningar genom åren . Känns oerhört fint att få hjälpa till att få andra att släppa på gamla mönster , hinder man kan gå runt med . Då drar man till sig samma sorters utmaningar vart man än är. Jag är högkänslig, empat och vet vad detta innebär för de som är likasinnade. Alla är värda att må bra är mitt motto! Hör av dej om du vill ha hjälp! Vi kan även skräddarsy utanför boxen utanför hypnosen vad just du kan behöva. Varmt varmt Välkommen är du! Inget är för litet för är det en blockering så är det. Den vill vi ha bort så du kan leva det liv du önskar!

Varma hälsningar från mig till dej som läser!


Jeanette


44 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page