top of page

Varför salong Ego bytte namn till Naturlig Form!

I Maj bytte salongen namn från salong Ego, och heter som bekant numera Naturlig Form. Varför byter man namn? Namnet har aldrig klingat i mitt hjärta och mitt bolag heter Naturlig Form så valet blev helt enkelt det.


Allt är ju energier och ordet ego för mig är sprunget ur rädslobaserad energi. I min värld vill jag jobba åt det friska som är sprunget ur kärlek! Där kärlek finns får inte egot plats och där egot är blir dess motsats. Jag vill göra olika saker för att bidra till mera högfrekventa energier så namnbytet var till sist något som jag var kallad på olika sätt och var flera anledningar till. Byta till att göra det till mitt och inte till va det har varit.

Att ta bort gamla negativa energier av flera ben. Både i det lilla privata , och i det större och till det ännu större kollektiva. Sätta punkt för de gamla och in med det nya friska sunda. Vi står i det största skiftet någonsin på jorden. Detta var ett statment som ligger helt i de nya energiernas flöde. Det gamla ska falla ( egot) och kärleken i hjärtat ska istället få ta mer plats på jorden. Vi blir mer hjärtstyrda och där hör inte låga energier hemma längre.


Kärleken till att vi behöver använda friskare sundare produkter har jag haft länge och jobbat i yrket så i 14 år. Det är dags att visa världen det och attrahera in de kunder som önskar det . Plus sprida kunskap om detta för de som behöver få den och är mottagliga för den. Nog är det härligare att få bli fin när man vet att man inte lagt in en massa onödiga kemikalier för kroppen och luften och vattnet under en hårbehandling. Både för mig som frisör och dej som kund. Naturlig Form är vad jag vill stå för så mkt som möjligt. Det som man behöver göra är att hitta produkter som bibehåller balans mellan funktion och ett sundare val med kärlek om oss själva och naturen . Vissa väljer ännu striktare att inte använda alls. Dit är vi kanske alla på väg så småningom vem vet? Den väg jag går som yrkesfrisör är att jag vill kunna erbjuda till som många som möjligt ett friskare val därför använder jag traditionella sättet att kunna jobba med färg. Men med ett mkt bättre innehåll där man tagit hänsyn och ansvar för både miljö och hälsa.


Form är ju det vi sysslar med när vi skapar en frisyr.Här klipps inte bara av ett gäng hårstrå där vi känner för det utan där vi vill ha det för en passande form till både hår och hårkvalite`. På salongen lägger vi stor vikt vid det !

Målandet är ju färg o form i all sin härlighet i både tavlor så väl som skapandet med färg i håren!


När namnbytet skedde hade jag två utbildningar igång. Kommer strax skriva mera om deras ben!


Det är hög nivå av Naturlig Form i dessa två ben. Sensing Yogan som handlar om naturliga rörelser som djur o barn gör! Kommer snart ut en möjlighet om detta att kunna göra det tillsammans med mig på nätet. Blir jättespännande! Slutligen Hypnosen som är så naturlig den kan bli i att i en avslappning komma åt sina blockeringar tillsammans med terapeuten! Båda sätten är helt fantatastiska och som jag ser det kommer man åt blockeringarna antingen genom sensing , det sättet är att ta hand om sin fysiska kropp och självläka genom rörelser. Eller genom minnas saker o ta bort de blockeringarna i Hypnosen. Eller så kan man skjuta från flera håll! Varför inte skjuta på man blir fortare i kontakt med sitt bästa jag som man är menat att vara!


Det är dags att ta tillbaka det vi tappat i vår värld och komma tillbaka till vårt hjärta och låta världen bli en friskare och vackrare värld!


Önskar er en fin kväll i stugorna och att kanske vi syns på ett eller annat sätt!

Med medmänsklig värme Jeanette134 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page