top of page

Vad är NLP?

Uppdaterat: 9 juni

Här vill jag berätta vad jag utbidlat mig i under senaste tiden.

Jag har hypnosutbildning sedan tidigare . Jag ville fördjupa mig än mer och har nu klart med NLP delen som jag är helt fascinerad av! Bästa verktyg jag träffat på även om jag verkligen vet o gillar hypnosen med sedan tidigare. . Eg är NLP vaken hypnos. Det är inte att man sover i hypnos, men du är i ett djupare tillstånd o kan komma åt det som ditt medvetna inte kan. Alltså det undermedvetna når vi genom ett djupare avsalppnat tilstånd. Där du ändå är medveten . NLP står för neuro linguistisk programering. Du formar om beteende el tillstånd till en bättre verison.


Detta är så spännande framförallt brinner jag för att just vägleda andra till ett bättre mående. Då mitt måtto är att alla har rätt att må bra! Det är bara det att vi vet inte alltid hur man gör! När livet är tufft är det skönt att både ha kunskap och verktyg och även hjälp när man behöver. Vi kan inte kunna allt själva. Vi har inte kunskapen alltid eller verktygen. Vi lärde oss inget om hur våra kroppar el sinnet el själen i skolan. Vi blev programerade att vara duktiga sitta still o forma oss till att vara produktiva .


Det finns ca 5000 tekniker. Modellering av fungerande betende hos andra som nått reslutat. Jag har fastnat för några lite extra. Då en är att se vägarna! Du vägleds för att skapa motivation genom att se konsekvenserna av ditt nuvarand beteende så du får drivkraft i det. Sedan tittar vi på målet o reslutatet. Riktigt kraftfull vacker process. Sen älskar jag 6 steps reframing. Så du hittar kreativa lösningar inom dej genom min vägledning. Ett fint sätt är att integrera o blanda dessa tekniker. Plus några till! Underbart att under vägen ser man vilket som behövs just då och där och med just dej! Vi är ju lika alla!


Det viktigaste vi har är att först integrera självkänslan. Så det finns siffror på 97%-99%av invånarna på Jorden som har en bit kvar! Så vi bygger skyddsmekanismer istället för att veta hur vi integrerar den kontakten inom oss. Så behöver du vägledning är jag här för dej. Jag klipper dina trauman genom vägleda dig. Jag gör inte ditt jobb jag är din sax och din borrmaskin och vägledare! Du får äntlingen verktyg att landa in o connecta med dej . Lyssna gärna på min youtubekanal där bl a min utbildare i NLP mm och jag har ett samtal.
Jeanette Bladh

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page