top of page

Coach-NLP -Hypnos Sverige

 Jeanette har tagit emot klienter sedan Augusti -22 i Hypnos. Gått in o tittat på grundmönster och gjort gestaltterapi och transformerat om låsningen .

Vi hittar  händelser som är av stor vikt i  ditt omedvetna och eller ditt  undermedvetna . 

Det som legat som en blockering kan du nu lösa upp. Så du har chans att gå vidare framåt i ditt liv så som du önskar.  

Hinder får vi av trauman och jobbiga händelser som påverkat oss, som bromsar oss på olika sätt. Börjar oftast i barndomen. Energi kan ligga ännu längre tillbaka . Jag leder men det är du som gör jobbet själv. Du gör endast steg du är mogen för ,så inget sker som du inte själv tillåter. Det är en fantastisk metod att få hjälp till självhjälp. Hur vet du att du sitter fast? Det är när du inte kommer vidare! Kan va en av de stora pusselbitarna, och som får bättre flöde i ditt liv.

Sedan våren 2024 tar jag emot för NLP och coaching .

Har nu dessa fina verktyg i lådan. Utbildad för Alexander Herold. Den bästa i dessa ämnen enligt mig. Den bredd han besitter har äntligen förändrat min inre karta till ett stort skifte. Så välkommen tittar vi på hur din karta ser ut och du vill att den ska förändras till ännu vackrare! 

Min önskan är att alla ska kunna få må bra i sina liv! Jag vet hur det är att inte göra det . Med mina fina verktyg och egna resa brinner jag för vägleda dig in i din kontakt med din kraft din självkänsla. Och att tämja rädslorna! 

 En session 2000 kr. Bokar du paket tre sessioner 5500kr. Min bredd  i min verktygslåda. Det kan man få med sig i en 12 sessioners kurs över 3 månader.  Där vi tar hand om både den fysiska kroppen, likväl trauman och beteenden man vill ändra på. mm. 20 oookr. Kommer även ha 21 dagars kurs. Så håll utkik! 

Mer info kontakta mig el gå in i bloggen kika mer. På min youtubkanal hittar du än mer. Jeanette Bladh naturliga val. Jag tar emot oftast via videosamtal. Ger lugn o trygghet till klienten!  

Väl mött Jeanette Bladh

Ung kvinna.

 

Fått kontakt med problematiken att ha kontrollbehov som lättat .  Varit mkt bekräftelsesökande, vilket har lättat mkt. Vi har bokat ett möte till för problem kring sömnen. Det är fler behandlingar som behövs här. 

A

Klient boende utomlands.

Efter sex behandlingar är jag en kvinna som står i min kraft. Jag har tidigare blivit mer i offerrollen och lidit av omständigheterna. Nu är det jag som styr utifrån att jag står i min kraft. Fantastiskt att hittat den. 
E

Äldre dam . 

Visste inte riktigt varför hon kom eg. Men fantastiskt när det visar sig när vi gör klientrapporten. Den visar snabbt vad vi behöver titta på. Det var praktiskt saker att ta i tu med efter sessionen. En härlig islossning för denna fina kvinna att kunna ha goa år framför sig. 

Jeanette

Kvinnas referens efter vunnit en behandling. 

Är du redo för en inre resa bör du högst rimligen kontakta Jeanette. 

Hon tog med sig med sitt lugn på en spännande resa.Tar sig tid, litar på processen. Avrundar inte för att tiden är ute. Något jag tycker är oerhört viktigt. Hon var min fantastiska guide på den resan och jag ser fram emot nästa session.

M

Äldre kvinna som jobbat mycket med sig själv.

Fann en mkt förlösande händelse i minnen från födelsen. Som legat som en stor bromskloss hela livet. Så glad för den åtkomsten och att kunna se grundorsaken till hennes känsla av att inte vara älskad och önskad.  Att kunna gå in och se för att kunna läka det är en enorm befrielse.

K

Klienten beskriver att efter  hon integrerat sitt lilla jag. Tänker på henne varje dag. Den lilla som inte blivit sedd o hörd. Så tar bättre beslut varje dag för båda delarna i sig. Så viktigt integrering visades direkt. Båda handling i det yttre såväl som att få självkänslan på plats igen. Tar in glädje, vänner och får samvaro igen utanför hemmet. Behöver vakta sitt ego som funnits och skyddat henne hela sitt liv.  

G

Klient som vi gjorde en teknik för att gå in i smärtan. Sedan in resultatet hon vill uppnå. Smärtan blev tydlig för att motivera till ny karta o strategi. Vilket hon upplevde det blev för henne.  Mkt har hänt och smärtan kom vi in till i kärnan. För att även här integrera inre barnet process. Förståelse och förlåtelse. Blev fina förändringar och målen är på väg att utföras. Beteende förändringarna är redan i vardagen. Dag ett. Vi tittade på vilka resurser som finns tillgängliga för henne och det upplevdes väldigt positivt. Det blev tydligt o kraftfullt. 

bottom of page