top of page

Hypnos Växjö

Core Energy Healing Hypnosis

 Jeanette är sedan Augusti -22 utbildad certifierad Spirituell Hypnosterapuet i Växjö 

 

Hur går det till?

Vi går igenom en klientrapport, där vi kartlägger grundmönster, tittar på orsaker till att man fastnat i mönster, hinder, och blockeringar. Sedan leder jag dig till avslappning, likt som när du tränat ett pass eller tittat på en film.  Det är jag som leder, men det är du som minns i ditt undermedvetna händelser som är av stor vikt. 

Det som legat som en blockering kan vi då lösa upp. Låta läka så du har chans att gå vidare framåt i ditt liv så som du önskar.  

Hinder får vi av trauman och jobbiga händelser som påverkat oss, som bromsar oss på olika sätt. Vi börjar i barndomen. Energi kan ligga ännu längre tillbaka och väldigt ofta minns klienter tidigare liv. Jag leder men det är du som  gör jobbet själv. Din själ gör endast sådant den är mogen för så inget sker som du inte själv tillåter. Det är en fantastisk metod att få hjälp till självhjälp. Jag blev själv hjälpt med att ta bort blockerinagar och därför va det naturligt för mig gå utbildningen när jag såg effekterna. Hur vet du att du sitter fast? Det är när du inte kommer vidare! Kan va en av de stora pusselbitarna, och som får bättre flöde i ditt liv.

Min önskan är att alla ska kunna få må bra i sina liv! Kan jag hjälpa med min erfarenheter, utbildningar och gåvor - är det med stor glädje i hjärtat att få kunna hjälpa till!

Du kan även gå in i framtid o titta på hur går det för mitt nystartade företag, vad är mitt livssyfte? etc. Hypnos tar ca 2h kostnad 2000 kr. Bokar du paket tre sessioner 5500kr

Väl mött med varmt hjärta Jeanette Bladh

Ung kvinna.

 

Fått kontakt med problematiken att ha kontrollbehov som lättat .  Varit mkt bekräftelsesökande, vilket har lättat mkt. Vi har bokat ett möte till för problem kring sömnen. Det är fler behandlingar som behövs här. 

A

Klient boende utomlands.

Efter sex behandlingar är jag en kvinna som står i min kraft. Jag har tidigare blivit mer i offerrollen och lidit av omständigheterna. Nu är det jag som styr utifrån att jag står i min kraft. Fantastiskt att hittat den. 
E

Äldre dam . 

Visste inte riktigt varför hon kom eg. Men fantastiskt när det visar sig när vi gör klientrapporten. Den visar snabbt vad vi behöver titta på. Det var praktiskt saker att ta i tu med efter sessionen. En härlig islossning för denna fina kvinna att kunna ha goa år framför sig. 

K

Kvinnas referens efter vunnit en behandling. 

Är du redo för en inre resa bör du högst rimligen kontakta Jeanette. 

Hon tog med sig med sitt lugn på en spännande resa.Tar sig tid, litar på processen. Avrundar inte för att tiden är ute. Något jag tycker är oerhört viktigt. Hon var min fantastiska guide på den resan och jag ser fram emot nästa session.

M

Äldre kvinna som jobbat mycket med sig själv.

Fann en mkt förlösande händelse i minnen från födelsen. Som legat som en stor bromskloss hela livet. Så glad för den åtkomsten och att kunna se grundorsaken till hennes känsla av att inte vara älskad och önskad.  Att kunna gå in och se för att kunna läka det är en enorm befrielse.

K

Så det går till så....du kan antingen koppla upp dej via messenger ex .videosamtal. Eller så är du välkommen hem i lugn o ro i min soffa. Det är viktigt att kunna koppla av. Så därav tar jag emot i hemmet med. Får även med verktyg hem. Som är till hjälp hemma. Så vi slutar inte bara tvärt. Så väver in mina olika utbildningar för bästa hjälp. Varmt Välkommen! Med värme Jeanette  

bottom of page