top of page

Var med o väck din kropp i höst !

Uppdaterat: 13 aug. 2023

Den 6/9 börjar jag en 5 veckors kurs i Sensing rörelser el sensing yoga. Ordet kan skrämma så....häng inte upp dej på ordet yoga isf innan du läst klart!


Har du lite låsningar, har du lite lite ork el stel i kroppen? Är du personen som kanske är el varit utmattad, el skadad sjuk el liknande. Eller är du personen som helt enkelt inte är tränings intresserad eller dras till något sånt. Då kan detta vara perfekt. Du lär dej hur du enkelt i din vardag tar hand om spänningar löser upp trauman i den fysiska kroppen ( vi behöver inte veta va de sitter! Men det händer ändå! ) Kommer ske på alla plan. Så det är fantastiskt vad vi kan göra genom det enkla. Röra oss lite naturligt, kroppsgäspa, och lyssna på våra kroppars egna o nuvarande begränsningar för hjälpa det att släppa! Win win!




Du får in naturliga rörelser som vi gjort som barn, el som djuren gör per automatik flera ggr i timman. Vi lever på ett sätt idag, som gör att mkt är onaturligt för våra kroppar. Man kan sitta på stol om man inte kan sitta på golvet. Det viktiga är att göra på kroppens villkor för att väcka den till mer rörlighet o mer hälsa. Frigöra spänningar naturligt, skapa balans i vagusnerven som är central del i denna form tillsammans med bindväven. Där vi har mkt skräp,,, vid stress hamnar överblivna stresshormoner där, likt en sopstation.


Så i samarbete med Medborgarskolan håller jag en fem veckors kurs med star 6/9 Hoppas du vill haka på! Vi läker o har kul tillsammans!


Jeanette Diplomerad Sensing yogalärare 2022


Här kan du gå in o kika och anmäla! Hoppas vi möts i lokalen för detta är magiska visdomar för våra kroppar. Först till kvarn då det är begränsat utrymme. Det finns redan anmälda så missa inte!

21 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page