top of page

Behöver man borsta håret?

Uppdaterat: 27 sep. 2022


Du kanske har hört uttrycket borsta håret 100 tag om dagen?

Det är alltid bra att borsta för massagen ger mer flöde till hårsäcken som får optimal näringstillförsel.

Det motverkar håravfall och stimulerar så ditt hår blir så starkt det kan! Du använder med fördel vildsvinsborste då natur på natur inte sliter! Borsten ovan är väldigt lätt att borsta genom ett långt hår, blir även mindre rufsigt o frissigt än många andra borstar. Biobrush biologiskt nedbrytbar går att beställa om vi inte har den hemma för tillfället. Så ge dej en stund varje dag o ge ditt hår hårbottenmassage och du får även ut ditt naturliga fett, ut på längden och blir som en inpackning för dina längder.


Idag har jag gett en fin kund en stunds Indisk huvudmassage med healing! Det är så skönt för hela ens välbefinnande! Det kan va en fin gåva till någon man tycker om varmt Välkommen är du att prova själv med! Jag får nog be en kollega snart.......gudomligt skönt!


Tappar du mkt hår kan du behöva se över om du har stress eller brist . Det hänger ofta ihop då B-vitamin som är viktigt för håret flyger ut ur systemet när du har stress. Vi jobbar även med Hårologi som har hairnutrition...en pilla om dagen gärna i tre månader så handlar det om stress stoppar det upp väldigt snart! Händer inte det är det klokt gå till en näringsterapeut och se till sin inre status. Jag kan varmt rekommendera Kost och näringskliniken i Växjö. Håret och kroppen vill tala om något för dej! Så vi behöver lyssna. Önskar en fin kvälltill oss alla och va rädd om både dej o ditt hår, skönhet kommer inifrån !

Jeanette Bladh
76 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page