top of page

Indisk huvudmassage!

Det finns inget som är mycket härligare än när man har någon som pysslar om en och massage i hårbotten är enomrmt skönt tycker jag! Under utbildningen lärde vi oss denna indiska huvudmassage som påverkar energi flödet i hela kroppen! Har inte frekvent använt den på kunderna vilket är väldigt synd. Så tänker därför berätta om den så kan någon bli medveten om att den går att boka. Själv saknar jag den när jag tänker på när jag o min vän Tina träffades för att utföra detta på varandra.


Det finns punkter på hjässan liksom under fötterna som stimulerar de inre organens flöde. Förutom att den är enormt skön att få ,så ökar blodcirkulationen att ge mer näring till hårrötterna. På så vis motverkas både håravfall och det stärker det hår du har och det nya som växer ut.

Du får mer volym i ditt egna hår genom hårbottenmassag. Hårstrået ligger inte slickat om du har en skalp som får mer flöde. Det är ett härligt sätt att frigöra lugn och ro hormon i kroppen och det är en alldeles utmärkt present. Den utförs gärna på torrt rent hår men kan såklart göras i samband med klippning med.


Varmt välkommen för en njutningsfull nyttig stund som avslutas med healing.

Med värme Jeanette15 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page