top of page

Lite mer om spirituell hypnos terapi!

Varför hjälper hypnos? Kan vi inte bara gå o prata hos en psykolog? Eller bara gråta ut lite? Eller snacka med en vän? Eller Ut och springa en runda? Eller gå på fest ha kul? Eller va upptagen med ngt så man slipper tänka?


JA absolut kan det va väldigt behövligt att prata med någon utomstående och får höra sig själv säga saker som man behöver höra själv. Så inget av ovanstående är fel på något sätt. Men prata om och om igen kan ta mkt energi och att man leds till ännu mer tankar o processer som kan bli en icke hjälp för att komma vidare . Man kanske inte kommer åt grunden och tidigare liv genom att prata ur sig det. För man måste komma åt det först. Vi minns helt enkelt inte det som vi gömt så lätt.


Gråta är väldigt läkande. Det behöver vi ta bort motståndet till. Låta det komma när det finns där och vill ut.

Prata med en vän brukar va väldigt klargörande . Man får prata ur så man har ofta lite mer klarhet för man säger ofta saker själv som svar på sina frågor. Annars skönt för man har ngn som finns där med sin stöttning. Värdefullt. Men man kan ju ha ägt samma problematik över tid om och om igen . Då är det ju fint om det finns ngt annat som lossar på sakerna. Ibland är vänner med som klappar medhårs. Då kommer vi inte till utveckling om det tex blir medlidande.


Det är jätte bra att rensa huvud och kropp med motion. Det tar däremot inte bort grundorsaken till dina mönster. Dock enormt bra för kropp och själ att just röra på sig. Vet en närstående som sa ofta...det är så bra att träna och få ur sig frustration. Nu råkar jag känna vederbörande väldigt väl. Kan se att det hade vunnits mkt på att ta hand mer om vad orsaken till frustrationen kan komma från istället. Det blir som att släcka bränder kan man säga.


Att ha kul är enormt viktigt. Det höjer energinivåerna till en högre vibration i hela systemet som är läkande. Dock kan vi inte skratta oss till nya mönster som sitter fast! Men fortsätt med detta! Så viktigt! Men skulle man dessutom använda en hel del alkohol. Ja då är det oftast en flykt! Som dessutom håller dej kvar i dina mönster hinder och blockeringar. På ett väldigt effektivt sätt. För det känns ju bra för stunden.....o då tror man det funkar bra till och med. Å kör om det igen o igen o igen om man har den läggningen.


Upptagen.....det är ett aldeles ypperligt sätt att se till att inte möta sig själv inom i det som är väldigt viktigt att titta på. Att känna uppleva och ta itu med. För då kan vi ju fylla oss utifrån så vi inte hinner känna in eller se vad som egentligen pågår inom oss själva el vad vi har för hinder. Väldigt vanligt med att fylla sig med mkt jobb tex. Då är vi dessutom dukgtia då det premieras i vårt samhälle.Kommer mera men känner du nyfikenhet eller att du känner igen dej ......varmt Välkommen om du vill hitta grundorsaken till vad som är i vägen för ett mer flödande liv.


Med värme Jeanette Diplomerad Spirituell Hypnositör CEHH metoden. Core Energy Healing Hypnosis.

Sänd ett sms eller ring! 0734177363

15 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page