top of page

Sensingyoga och vagusnerven!

Då hade jag en kurs på fem dagar via internet. Det va fina morgnar! Med en härlig start för kroppen. Det är nog inte mycket som kan bli bättre start än att få med den fysiska kroppen . Höja vår viktiga vaguston , vagusnerven som är en viktigt . Den största nerven i vår kropp. Den binder hjärnan med de vitala organen i kroppen. Nära kopplad till både mage och hjärta . Reglerar nervsystemet och immunsystemet. Generellt gäller ju högre vaguston ju högre hälsa och vitalitet. Ju bättre mående helt enkelt.


Hög ton sänker blodtrycket , reglerar svettningar , matsmältning, talet hjärtfrekvensen bland många saker.


Sensing yoga är ett väldigt kraftfullt naturligt sätt att reglera och hjälpa sin kropp.


Jag har en ett årig utbildning i sensingyoga och tycker det är helt underbart när vi kan läka oss själv med oss själva. Vi har allt inom oss. Om vi bara tar oss tid och känna in och ta hand om det som kallar på oss.

Det jag brinner för extra. Det är för dej som inte vill gå på gym, på yoga eller annan träning. Som vill lära dej använda enkla fina rörelser för att läka dej från saker som inte är i balans. Kroppen vill inget hellre än att läka om vi tar oss tiden. Så varmt välkommen är du så läker vi tillsammans! För ensam är inte starkast! Vi behöver varandras energi.


Du kan anmäla ditt intresse hos mig. Så kör jag igång kortkurser lite löpande när det passar helt enkelt. Jag tar in dej i en grupp på fb. Där det samlas mer och mer info. Så har du betalat så får du stanna kvar där . Blir lite bonus . Har man inte fb så får man sin kurs på länk i realtid. På fb kan man se när man vill. Upplägget är lite varje dag under en vecka. För att lättre få in en vana o känna effekter. Som man sen kan ta med sig in i sin egen vardag.

17 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page