top of page

Social fobi!


Hej kära läsare!


Jag har sista veckan haft inne två yngre tjejer som hittat in till salongen i mina händer. Jag vill genom deras berättelser sprida dessa rader.


Det uppskattades att vi var en liten personlig salong. Det uppskattades att man kan sms´a sin bokning. Att man kan få egentid i salongen. Det finns uppenbarligen telefonskräck, svårt va tillsammans med flera okända och då uppskattas det mycket att vi kunde stå för allt det.


Därtill kan man om man är orolig veta att det görs inget på håret som du inte godkänt eller vill. Vi är mkt lyhörda , och har stor respekt för att det är ditt hår o din känsla som räknas.


Jag ( Jeanette) är utbildad inom hälsa och den psykologiska biten så jag är bra på att möta o lyfta kunden. Trygghet är viktigt om man är orolig för att lämna över sig i andras händer. Om det så "bara" är ett hår för en del . Så är det just det som jag vill förmedla att håret är just inte bara ett hår, det är en del av ditt jag o ramen på tavlan som kan betyda jättemycket för den som bär just sitt hår.

Detta är vi alla tre på salongen bra på att få dej trygg o möta dina behov.


Varma omtankar och Varmt Välkommen speciellt du som vill ha lite mer omsorg och det lilla personliga!


Jeanette Bladh

89 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page