top of page

Youtube kanal Jeanette Bladh naturliga val!

Uppdaterat: 27 feb.

Ja då blev det nästa steg i uttryckandet. I form av videoklipp på Youtube. Det är något som växt fram. När min lilla Myra fick lämna Jordelivet så kom det så starkt att jag skulle ut med berättelse kring det. För att hjälpa ngn på vägen i sorg el om jag kunde hjälpa ett enda djur på sluttampen så var det av vikt. Jag har en hel del erfarenhet i den biten av livet. Så viktigt vi är med djuren när vi lämnar över dom till nästa dimension.


Det är många utbildningar genom åren. Genom ständigt intresse för utveckling och en nyfikenhet av att vilja lära mer och att utvecklas. Många böcker har plöjts och många livserfarenheter. Så nu när jag börjat jobba med hypnoserna under hela hösten så kom det sig som en naturlig väg i den tid vi lever nu att det är av vikt att dela med sig av ett medvetande som är mer från hjärtat än bara huvudet.


Det kommer handla om livet, mina ben i form av håren, hypnosen, sensingyogan, healing, energier.

Läkning och tankar kring livet. Så varmt Välkommen in på kanalen jeanette bladh naturliga val Det betyder mycket om du vill gilla och prenumerera och dela. Om det är ngt intressant ser andra det lättre. Jag gör det för jag brinner för en bättre värld. Att vi alla har rätt att må bra! Så kan jag hjälpa en enda till bättre väg och mående är det värt så mycket.


Med värme Jeanetteyoutube kanalen Jeanette Bladh naturliga val.
59 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page